Om oss

Vi vet att vårt namn kan skapa förvirring – låt oss förklara. Göteborgs Food Budapest ZRT grundandes 1993 av två vänner med en gemensam passion för sötsaker och företagande. Den ena bodde i Budapest i Ungern medan den andra hade lämnat Ungern för Göteborg i Sverige. Företaget drivs än idag av de två ägarfamiljerna och vår produktion och försäljning har ökat stadigt för varje år – vi är idag en av de ledande producenterna av doppmassor, choklad, fondant och fyllningar i Europa.  

 

2016 flyttade vi in i vår nybyggda fabrik varifrån vi i år kommer att producera 15 000 ton av olika produkter. Våra kunder är främst bagerier, konditori, konfektyr och glassindustri men produkterna används också på caféer, konditorier, glassbarer och restauranger.

Vi arbetar med distributörer och agenter över hela världen. Försäljningen på den svenska marknaden sker idag genom systerbolaget AB Göteborgs Food. Via lagret i Göteborg kan vi snabbt leverera till våra svenska kunder. 

IMG_3979.JPG

Attila och Anders är sönerna till grundarna Janu och Sandor. Tillsammans har de drivit och utvecklat företaget i 20 år.

Vår värdegrund

Vi har växt oss större – men vår företagsanda är densamma. Vi ger våra kunder den uppmärksamhet och flexibilitet som förknippas med ett mindre företag men kan idag samtidigt erbjuda en kvalitet och prisnivå som många gånger kan konkurrera med de största branschjättarna.

Vi är stolta över att vara ett företag som präglas av...

kvalitet

Vi arbetar för att säkerställa en högkvalitativ produktion från råvara  till färdig produkt. I vårt lab kontrollerar vi fysiska, kemiska och mikrobiologiska parametrar under produktionens alla skeden.

flexibilitet

Vår fabrik är konstruerad för maximal flexibilitet - vi kan ofta leverera snabbt i både stora och små volymer. Flexibilitet genomsyrar också vårt kundbemötande och vi vet att vi uppskattas för snabba svar och korta leveranstider.

utveckling

Har du en idé? Vårt R&D-team vill gärna samarbeta med dig för att hitta lösningar på dina produktutmaningar. Under årens lopp har vi många gånger sett en ny produkt utvecklas till nästa storsäljare!

engagemang

Vi är ett familjeägt företag med aktiva ägare. Genom engagemang, uppmärksamhet och genuin omtanke för våra kunder skapar vi långsiktiga kundrelationer där vi är en partner att räkna med.