meltcho_basic2_edited_edited.jpg

Sweet profession.

Vi har ett brett produktsortiment för dig inom...

chokladtryffel

Konfektyr

Image by American Heritage Chocolate

Bageri

Vanilla and Chocolate Ice Cream in Container.jpg

Glassindustri

Göteborgs Food Budapest ZRT grundades 1993. Idag har vi kunder och distributörer på varje kontinent och är en av de ledande producenterna av doppmassor, choklad, fondant och fyllningar i Europa.

 

Våra kunder är främst inom konfektyr, bageri och glassindustri men våra produkter används också på caféer, konditorier, glassbarer och restauranger.

Försäljningen på den svenska marknaden sker genom systerbolaget

AB Göteborgs Food med lager strax utanför Göteborg. Härifrån kan vi snabbt kan leverera till våra svenska kunder.

IMG_3185.JPG
IMG_2676.JPG

kvalitet

Vi arbetar för att säkerställa en högkvalitativ produktion från råvara till färdig produkt. I vårt lab kontrolleraras fysiska, kemiska och mikrobiologiska parametrar under produktionens alla skeden.

flexibilitet

Vår fabrik är konstruerad för maximal flexibilitet – vi kan ofta leverera snabbt i stora och små volymer. Flexibilitet genomsyrar också vårt bemötande och vi vet att vi uppskattas för snabba svar och korta leveranstider.

utveckling

Har du en idé? Vårt R&D-team vill gärna samarbeta med dig för att hitta lösningar på dina produktutmaningar. Under årens lopp har vi många gånger sett en ny produkt utvecklas till nästa storsäljare!

engagemang

Vi är ett familjeägt företag med aktiva ägare. Genom engagemang, uppmärksamhet och genuin omtanke för våra kunder skapar vi långsiktiga kundrelationer där vi är en partner att räkna med.